Volkorenbrood van Bakkerij Paul Année is op ambachtelijke wijze gebakken van de volle tarwekorrel.
De boer heeft zijn graan biologisch verbouwd
zonder kunstmest en chemicalieën
.
Bij de molenaar wordt het graan tussen de molenstenen langzaam tot meel vermalen. Hierdoor blijven de essentiële voedingsstoffen behouden.
Bij Bakkerij Paul Année wordt het natuurzuivere brood dan vakkundig gebakken (zuur desem)
3 Stem(men)
via WebsiteGespot.nl is een social bookmarking startpagina. | Nieuwe websites toegevoegd http://www.websitegespot.nl/eten-drinken/bakkerij-paul-annee-amsterdam-natuurzuivere-ambachtelijke-bakkerij-met-biologische-grondstoffen-/ http://ifttt.com/images/no_image_card.png
De boer heeft zijn graan biologisch verbouwd
zonder kunstmest en chemicalieën
.
Bij de molenaar wordt het graan tussen de molenstenen langzaam tot meel vermalen. Hierdoor blijven de essentiële voedingsstoffen behouden.
Bij Bakkerij Paul Année wordt het natuurzuivere brood dan vakkundig gebakken (zuur desem)
3 Stem(men)
via WebsiteGespot.nl is een social bookmarking startpagina. | Nieuwe websites toegevoegd http://www.websitegespot.nl/eten-drinken/bakkerij-paul-annee-amsterdam-natuurzuivere-ambachtelijke-bakkerij-met-biologische-grondstoffen-/ http://ifttt.com/images/no_image_card.png
Geen opmerkingen:
Een reactie posten